Dragoslavija

dana Oct16 2012

Danas, sa početkom u 18:00h, u Ruskom domu, biće održana promocija knjige “DragoSlavija” Dragoslave Koprivice.

Tema knjige je istovetnost Arijevstva i PraSlovenstva i Germanstvo kao jedan od suštih izražaja Sveserbijstva. Otkopavanje “zakopane istine” na terenu umetničkih dokaza, posebno pesničkih, pronađenih u stuhovima i ličnostima Nemca-Germana Getea, Persijanca Hafiza i Srbina-Slovena Zmaja. Nostalgija za novim Neolitom i nada da će do sveslovenskog ujedinjenja doći, da će se PraSlavija i SveSlavija vinčanski ujediniti u DragoSlaviju.

Na promociji knjige govoriće: Đorđe Savić, urednik; Dr Milan Mladenović, recenzent i Nikola Cincar Poposki, pesnik. Od dramskih umetnika, govoriće: Jelena Žigon, Ivana Žigon i “Kosovski božuri”, Vico Dardić uz muzičku pratnju pijaniste Dace Paunović.

Vidimo se!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dragoslavija”


« Zatvorena vrata drugog najkreARTivnijeg bh. vikenda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook