Dragana Ognjenović zatvorila 41. Belgrade Fashion Week

dana Apr5 2017

Revija kojom je zatvorena 41. Beogradska nedelja mode dizajnerke Dragane Ognjenović održana je u urbanom i pomalo rustičnom ambijentu Dorćol Platza. Elegantni i  nosivi modeli, velika  medijska propraćenost, kao i podrška mnogih javnih  ličnosti iz sveta mode i kulture obeležili su ovo  veče.

„Jedno od osnovnih pravila u modi je senzonalnost, što je u ovom trenutku čini velikim izazovom, ali održati kontinuitet je jos veći. Zato je 41. Belgrade Fashion Week i ove sezone pružio priliku da svoje receptore održimo u stanju budnosti. Dizajn kao univerzalni jezik sporazumevanja, a često shvaćen kao luksuz, ima potrebu za interakcijom čime nas održava u estetskoj kondiciji.“ objašnjava  Dragana Ognjenović.

Na ovu reviju  kreatorka gleda kao na priliku da o dizajnu razgovara sa  publikom. Njena kolekcija izrađena je u uvek aktuelnoj crno-beloj kombinaciji uz ženstvene, čiste krojeve. Posebnu pažnju na pisti privukli su nesvakidašnji manekeni, Draganina sestričina, kao i modni stilista Filip Maksimović. Veče je obeležila i posthumna dodela Počasne nagrade za podršku razvoju modi kao umetnosti koja je dodeljena novinarki Dragani Ćosić. Nagradu je preuzela njena sestra Suzana, zahvalivši se svima koji se trude da Dragana ostane zapamćena.

Direktor Belgrade Fashion Week-a, Nenad Radujević, napomenuo je da će se ubuduće dodeljivati nagrada koja nosi ime ove naše poznate novinarke, a biće dodeljivana onim novinarima koji se ističu po interesovanju  za modu. Posebno je zanimljivo to što će o dobitniku ove nagrade odlučivati modni dizajneri.  Reviji su prisustvovali Ashok Murty, Petar Janošvić, Duška Jovanić, Vuk Vidor, Boško Jakovljević, Nataša Jeremić, Rada Đurić, Mila Litvinjenko, Jelena Gavrilović i mnogi drugi.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dragana Ognjenović zatvorila 41. Belgrade Fashion Week”


« Saznajte kako se trguje na berzi (drugi deo)

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook