Dorotea Pospihalj

dana Nov13 2013

Dorotea Pospihalj svoje modno putovanje započinje studijama dizajna na prestižnom Institutu Marangoni u Milanu, nakon čega se seli u London gde započinje svoju karijeru kao dizajner i modni lustrator, a trenutno radi na promociji svog brenda Dorothea P London.

Kako je odrasla u multikulturnom društvu i mnogo putovala rano je upoznala različite kulture i stekla razumevanje za iste što je iskoristila i utkala u svoj rad  koji je inspiurisan upravo modernim društvom i socijalnim kreatanjem.

Posmatrajući modu iz socijalno-psihološkog ugla, pozabavila se interpretacijom različitosti kulutra sa idejom da ih poveže kroz odeću. Njene kreacije su vizuelno veoma jednostavne i kao takve omogućavaju svakom pojedincu da ih interpretira na sebi svojstven način i u skladu sa sobom.

Mlada dizajnerka je fokusirana na tradicionalnu bliskoistočnu odeću i daje joj novi pečat prilagođavajući je evropskim estetskim standardima.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dorotea Pospihalj”


« ETC kartica, jedina koja objedinjuje sve studentske popuste

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook