Dokazano efikasna Eucerin® antiage nega u luksuznom neseseru!

dana Feb23 2017

Pored Eucerin® HYALURON-FILLER krema za dan za suvu i za normalnu i kombinovanu kožu, u apotekama je sada dostupno i eksluzivno pakovanje Eucerin® ELASTICITY +FILLER dnevne kreme za sve tipove kože.

Mnoge dame veruju da hijaluronska kiselina ima moć samo u formi injekcija u estetskoj hirurgiji, te da će samo ovim tremanom dugotrajno rešiti problem simptoma starenja kože. Ali, istina je sasvim drugačija – efekti hijaluronskih injekcija traju od 6 meseci do godinu dana, a na rezultat tretmana i trajanje efekata, presudno utiču karakteristike preparata koji se ubrizgava i redovna nega kvalitetnim preparatima koji sadrže hijaluronsku kiselinu!

Formulacija Eucerin® antiage preparata bazirana je na autentičnoj i izuzetno efikasnoj kombinaciji hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja deluje i popunjava bore duboko u koži, ali i na površini. Ova kombinacija zaslužna je i za činjenicu da Eucerin® preparati sa hijaluronskom kiselinom obezbeđuju trenutne, ali i dugotrajne rezultate u borbi protiv simptoma starenja kože.

Eucerin® ELASTICITY+FILLER linija zaokružuje ekspertizu Eucerin® stručnjaka u poznavanju procesa kroz koje prolazi naša koža tokom starenja.

U pitanju  je prva Eucerin® antiage linija specijalno razvijena da zadovolji sve potrebe zrele kože. Visoka efikasnost preparata iz ove linije počiva na inovativnoj kombinaciji moćnih aktivnih sastojaka: hijaluronske kiseline, arktina i silimarina. Udružena, ova tri sastojka istovremeno se bore sa svim posledicama starenja kože: borama, gubitkom volumena i elastičnosti. Adekvatna i redovna rutina nege preparatima iz Eucerin® Elasticity + Filler linije daje koži ono što joj je potrebno i vraća joj blistavost, čvrstinu i elastičnost.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dokazano efikasna Eucerin® antiage nega u luksuznom neseseru!”


« 14. Noć Muzeja 20. maja!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook