Dodeljene nagrade najboljima na Novogodišnjem koktelu KSS-a

dana Dec26 2017

Košarkaški savez Srbije obeležio je 2017. godinu koktelom u hotelu „Kraun Plaza“, na kome su dodeljene nagrade za najboljeg košarkaša i košarkašicu Srbije u godini na izmaku.

Najbolja seniorka prema glasovima sportskih i košarkaških novinara 34 redakcije u 2017. je Jelena Milovanović, a najbolji senior Bogdan Bogdanović. Specijalno priznanje dobija je i muška juniorska reprezentacija Srbije, koja je letos postala šampion Evrope.

Laureat Jelena Milovanović zahvalila se na prestižnoj nagradi.

“Svi znamo koliko je 2017, što se ženske seniorske košarke tiče, bila teška. Košarka je timski sport i svaka od nas podjednako zaslužuje da ponese titulu najbolje i u ime mojih saigračica zahvaljujem na podršci svima koji su bili uz nas sve vreme. Nadam se da ćemo narednih godina proslavljati uspehe!”, istakla je Jelena Milovanović.

Priznanje je umesto Bogdanovića, koji nije bio prisutan zbog obaveza sa Sakramentom u NBA ligi, ali se prisutnima obratio video porukom, u njegovo ime primila sestra Milena Ćuković

“Žao mi je što nisam tu, ali dajem vam znak pažnje i zahvalnosti. Veliki pozdrav iz Sakramenta” rekao je Bogdanović i čestitao epitet najbolje „koleginici“ Jeleni Milovanović.

Posebnu nagradu KSS juniorskoj reprezentaciji Srbije primili su kapiten Aleksa Uskoković i MVP juniorskog Evropskog prvenstva Nikola Mišković.

Novogodišnjem koktelu prisustvovali su brojne ugledne zvanice iz sveta sporta, među kojima predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić, generalni sekretar Olimpijskog komiteta Đorđe Višacki, sponzori KSS, predstavnici klubova i mnogi drugi.

Photocredits:www.kss.rs 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dodeljene nagrade najboljima na Novogodišnjem koktelu KSS-a”


« GLAM FASHION NIGHT u Hotelu Moskva!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook