Dodela nagrada na 34. BFW

dana Nov17 2013

Partneri Fashion Week-a, kao i organizator Modni studio Click  trude sa da bez pristrasnosti izdvoje i nagrade najbolje, a ko su ovogodišnji dobitnici saznali smo u sredu veče u Diva lounge baru u Grand Casinu.


George Styler

Kompanija Textil odlučila je da Textil Young Designer Award na 34. Perwoll Fashion Week-u dobije dizajnerka Milica Vukadinović.
Redakcija poznatog modnog magazina ELLE na čelu sa urednicom Sonjom Kovacs  dodelila je Elle Fashion Award za najupečatljiviju reviju dizajnerki Mirjani Šarac.

Modni studio Click, kao organizator Nedelje mode, dodelio je prestižne nagrade. Ovoga puta Posebno priznanje Beogradske nedelje mode dodeljeno je domaćem brendu Mona koji je prikazanom kolekcijom pokazao da se uz ozbiljan rad i istrajnost može sa uspehom parirati vodećim svetskim brendovima i to ne samo na domaćem tržištu. Specijalnu nagradu Beogradske nedelje mode za poseban doprinos razvoju mode kao umetnosti dobila je profesorka Gordana Ćirić Krstić, koja je izložbom “Između Istoka i Zapada” obeležila 40 godina rada u modi.

Prvi put na Fashion Week-u magazin “Lepota i zdravlje” dodeljuje nagrade za najbolju šminku i frizuru, vrlo bitne elemente svake modene revije.
“Za najbolju inovaciju u oblasti makeup-a, za makeup koji snažno utiče na celokupan vizuelni identitet revije –magazin “Lepota i zdravlje” dodeljuje nagradu šminkeru Marku Nikoliću za reviju Ane Ljubinković. Dok je nagrada za najbolju inovaciju u oblasti hair stajlinga, za hair stajling koji, takođe snažno utiče na celokupan vizuelni identitet revije otišla u ruke frizeru Darku Pandurskom ispred Ucha Hair salona za reviju George Styler-a.

Renomirani italijanski modni magazin GRAZIA dodelio je nagrade za najbolju reviju i najbolju manekenku. Za najbolju reviju dodeli su nagradu dizajneru Mihailu Anušiću koji stoji ispred, sada već dobro poznatog, brenda Mihano Momosa. Nagrada za najbolju manekenku zapravo je svojevrsna motivacija i podrška modelima, bez kojih su modni magazini i ovakvi događaji nezamislivi, i ovog puta ona odlazi Mileni Simić.
Magazin Esquire, koji se od ove sezone može pratiti i na srpskom jeziku, podržao je Beogradsku nedelju mode izborom najbojeg muškog modela. Nagrada magazina Esquire za najboljeg manekena na 34. Perwoll Fashion Week-u dodeljena je Danielu Bamdadu.
Nagrade sa najdužom tradicijom na Fashion Week-u jesu one koje dodeljuje časopis Bazar:  Nagradu “Marija Kranjc” za najbolju kolekciju dodeleili su Modnoj kući IVKO, dok je  nagradu za ličnost od stila dobila  Dragana Ćosić.

Nagrada za modnu kuću IVKO

Dragana Ćosić

Dnevni list Blic se na pravi način priključio dodeli nagradom za najkreativniju reviju. Posetioci sajta www.blic.rs putem javne ankete glasali su za svoje favorite, a sve vreme mogao se pratiti procentualni odnos glasova koji su dobijale pojedinačne revije. Na kraju glasanja najveći procenat imao je George Styler, koji je na taj način dobio nagradu dnevnog lista Blic za najkreativniju reviju.

Nagrada za najbolji stil posetioca je već tradicionalno sastavni deo Nedelje mode. Ana Ostojić, glavna urednica StilBook-a, objasnila nam je da je nagradu dobila Aleksandra Bojović, čiji stil odiše prefinjenošću i elegancijom.


Ana Ostojic i dobitnica nagrade za stil

Medijska kuća B92 u saradnji sa beogradskom nedeljom mode dodeljuje nagradu “Boris Nikolić” za savremeni modni izraz. Ovogodišnji dobitnik, zahvaljujući originalnosti i kvalitetu su dizajneri okupljeni oko jednog koncepta – Ivana Lazarević, Sanja Stepanović, Ivana Stojanović, Katarina Bogdanović, Jelena Antanasijević, Zorana Stojanović, Teodora Živković, Senka Kljakić, Monika Ratković i Sanja Manakoski. Dakle, nagradu  “Boris Nikolić” za savremeni modni izraz za 2013. godinu dobio je brend KLASA!


Dobitnici nagrada

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dodela nagrada na 34. BFW”


« Modni film Erection Collection

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook