Doca

dana Apr15 2013

Veliku pažnju na tek nedavno završenom 33. Perwoll Fashion Week-u izazvala je revija grčkog brenda DOCA, čiji je glavni zastupnik za Srbiju KG FASHION.

Grčki bend Doca predstavio je svoju kolekciju za proleće /leto 2013 u Expo centru tokom druge večeri Beogradske nedelje mode. 

U okviru ovog brenda nalazi se kompletna paleta proizvoda, od torbi, obuće i aksesoara do garderobe. Doca koja je veoma popularna u Grčkoj osnovana je 1989. godine i od tada se smatra za brend prevashodno poznat po torbama i aksesoaru, koji je kasnije proširen i na deo s garderobom u okviru linije Doca Total Look.

Doca je svoju kolekciju za proleće /leto 2013 uradila inspirišući se svim aktuelnim trendovima, bojama i dezenima koji su ove sezone definitivno u trendu.

Nova kolekcija odiše nežnim pastelnim tonovima s prizvukom šezdesetih, a puna je atraktivnih komada od crno-belih kombinacija, preko modela s jungle motivima, retro i hipim dezenima, pa do onih malo svedenijih, klasičnijih i umerenijih komada.

Ono što nam se najviše svidelo su prekrasne BOJE, divni MATERIJALI i vesela KOMBINACIJA, a svaki model je nosiv, lepršav kao proleće i leto za koje je osmišljen. Mi smo lako zamislile sebe dok šetamo Krfom, Sardinijom ili lepim Jadranom u nekoj Doca kreaciji, aVi?

Više o njima možete da pronađete na njihovoj FB stranici.

photo: PROMO


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Doca”


« Promocija 11. broja FAAR magazina

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook