Do you believe in fairies?

dana May20 2013

“Do you believe in fairies?” naziv je mistične i vilinske kolekcije kojom dizajnerka venčanica Sandra Haddad predstavlja svoje čarobne modele venčanica za proleće/leto 2013.      

Ova izrazito eterična, romantična i ženstvena kolekcija vodi nas u mistične vilinske svetove u kojima u trenutku prestaje stvarnost, a započinje beskrajna i bezvremenska lepota.

Vilinski model u kampanji je predivna Tatjana Galić iz Talia Modelsa. Cela priča ispričana je kroz izuzetne fotografije Sanje Lydie Kulušić, dok je za make up  zaslužna Mia Bator.

                                                                                                            

Nestvarno lepe Sandrine venčanice prepoznatljive su po neodoljivo romantičnim cvjetnim detaljima i satenskim vrpcama koje stvaraju neobičnu čaroliju u njenim modelima. Cveće kao glavni motiv proteže se kroz sve Sandrine kolekcije i time postaje njen zaštitni znak.
Jednostavnost, lakoća i prozračnost u kombinaciji s nežnim pastelnim bojama čini ove venčanice nosivim i nakon venčanja. Iz želje da postigne unikatnost Sandra svaki model vjenčanice kreira u samo dva primerka.

Devojke koje se žele odmaknuti od stroge klasike i tradicije, a istovremeno žele istaknuti svoju posebnost, bez sumnje će se zaljubiti u ove neobično bajkovite venčanice.

Za više informacija posetite: http://www.sandra-haddad.com

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Do you believe in fairies?”


« Parlez-moi de l’amour et de la mort

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook