Dnevnik jednog kreativca

dana Dec26 2012

Ona je Aleksandra Milovanović, ima 24 godine i apsolvent je Pravnog fakulteta u Beogradu.

Pričali smo s njom o sjajnoj kolekciji nakita čiji je autor, i evo šta Aleksandra ima da keže.

” Oduvek sam se zanimala za modu, ne prateći je slepo negovala sam sopstveni stil. Vodila sam se onom da je nakit taj koji daje čar svakoj odevnoj kombinaciji. Kako su odmicale godine tinejdžeskog uzrasta, a onda i studentskog, pomislila sam, zašto i sama nešto ne napravim. Ideja, upravo o nakitu za kosu, rodila se spontano, kada sam u polemici sa sestrama odlučila da im napravim po jedan komad tog popularnog aksesoara. Prvi put kada sam došla u dodir s materijalom, nisam ni pomislila koliko se kretivnosti može kanalisati tim putem. Najrazličitiji lančići, cirkoni svih mogućih boja i oblika su me naterali da izađem iz okvira proizvodnje samo za sebe i meni bliskih ljudi – i tako se rodio AM Hair ornaments.

Osnovala sam stranicu na Facebooku, napravila prve slike mojih radova i ekspanzija je počela. Zatim, sklapam dogovore s nekolicinom bloggera koji promovišu moj rad. Prvo je tu Zorana Jovanović, autorka bloga zorannah, na čijem se štandu u Ušću može kupiti moj nakit ; a zatim i sa Anom i Filipom, dvojcem koji stoji iza bloga lifestylenotesbyaf .

Dragulj moje kolekcije, mogu reći, su svakako rajfovi koji su nastali kao plod inspiracije usred susreta sa poslednjom kolekcijom modnih velikana D&G. Na kraju bih rado napomenula, da se iza svega krije i raznovrsnost, kako bi svaka devojka mogla pronaći nešto za sebe. Trenutno se radi na Novogodišnjoj kolekciji, i garantovano će oboriti sa nogu kao novitet na modnoj sceni Srbije.”

Aleksandra je jedna od onih koja se svakodnevno budi sa novim idejama, i čija inspiracija nikada nije ugrožena. Sitne detalje znate, sad je na Vama da kliknete poneki link i uživate u lepoti Am Hair ornament-a, a možda i izaberete poneki ukras za sebe.


Filipa Huljev
je Splićanka. Razmažena , tvrdoglava i mama jednog šmekera. Fav.quote: Art is only way to run without leaving home. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dnevnik jednog kreativca”


« Glamurozna u novogodišnjoj noći

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook