DKNY proleće/leto 2013.

dana Sep17 2012

Suštinsko svojstvo svake prave njujorčanke je da uvek bude spremna na sve smatra Donna Karan. Bez obzira na doba dana prava njujorčanka ume da pomiri ležernost i istančan, veoma šik stil, što upravo definiše njen osećaj za modu.

Kolekcija DKNY za proleće/leto 2013 je upravo takva, krojena po meri jedne prave njujorčanke. Ležerna i veoma šik. Obezbojena, a zatim obasjana jarko žutom, što čini polaznu tačku asocijacijama na nesagledive solitere i prepoznatljiva žuta taksi vozila koja cirkulišu ulicama.

Bela boja, širok džins, metalik jakne, otkriven stomak i duge lepršave haljine… sportska elegancija sa prizvukom devedesetih kuca na naša vrata.

Photo credit: vogue.com


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, new york fashion week | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “DKNY proleće/leto 2013.”


« Naočale kroz hstoriju

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook