Diva u svakoj prilici

dana Jan2 2013

Kako bi izgledali poput prave dive, nije potrebno da bespotrebno bacate novac i idete u suludi šoping, već je dovoljno da pogledate svoj orman i potražite jednostavnu haljinu koju možete upotpuniti detaljima kao što je nakit.

Pored nakita, možete se poigrati i sa šminkom. Proveren recept je ukoliko za oči koristite kreon, lajner a karmin boje kože ili neke druge pastelne boje. Takođe, možete uklopiti nakit sa lakom.

Ukoliko se opredelite za jednostavnu haljinu, možete je iskombinovati sa neobičnim nakitom.

Ako slepo pratite trendove, vaš diva look možete upotpuniti bodljama. Ne morate čupati kosu ukoliko ne nađete baš ogrlicu ili narukvicu sa bodljama, dovoljno je da odete do najbliže kineske radnje, kupite bilo šta sa njima i prepravite. Možete i haljini došiti i izgledaćete moderno.

Sigurno ste primetili da je Anna Delllo Russo, svima dobro poznata modna urednica magazina “Vogue Japan”, dizajnirala nakit u saradnji sa švedskim brendom H&M. Za nakit je karakteristično što je zlatan i ima zelene detalje. Možete i vi nabaviti, daleko pristupačnije, sličan nakit kao što je ovaj koji smo za vas izdvojili.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | Tags: None


Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Diva u svakoj prilici”


« Atmosfera u najluđoj noći

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook