Diane von Furstenberg proleće/leto 2013

dana Sep14 2012

Revija Diane von Furstenberg za proleće/leto 2013 jedna je od onih koje u modnom kalendaru stoje posebno označene i koje se očekuju sa velikim interesovanjem.

Egzotične destinacije i orijentalni motivi kao inspiracija, svila koja pada u bogatim naborima, raskošne tunike, interesantne boje i dezeni, metalne perle učinili su kolekciju za proleće/leto 2013 Diane von Furstenberg dostojne jedne princeze, doduše princeze buntovnice, ali  ipak princeze.

Reviju je obeležila i zanimljiva saradnja sa Google-om. Naime, futuristički prizvuk celoj kolekciji dale su posebno izrađene Google naočare, koje zahvaljujući kameri koja je ugrađena u okvir svom korisniku daju mogućnost beleženja  prizora koji ga okružuju. Pored nekoliko modela i sama Diane je nosila ove specijalno izrađene naočare za vreme priprema i same revije kako bi zabeležila ceo događaj iz svog ugla i dala jednu potpuno drugačiju perspektivu celoj priči.

Photo credit: vogue.com


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, new york fashion week | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Diane von Furstenberg proleće/leto 2013”


« Sava vozači se više zabavljaju!

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook