D&G već proslavio Dan majki

dana Mar2 2015

Poznati brend proslavljao je porodicu i isticao kao najbitniju na društvenoj lestvici vrednosti kolekcijom za muškarce. Ovoga puta, ženskom kolekcijom “Viva la mamma” veličao je ulogu majke kao stuba svake porodice.

Reviju je najavio Stefano Gabbana na svom Instagram profilu raznim crtežima dece – Dominikovih rođaka. Na crtežima su i poruke kojima deca ističu da vole svoju majku: “Mamma ti voglio bene.”

10986289_1586805471563154_1859161974_n
Photo credit: www.instagram.com

10994971_795607730531527_1915731794_n
Photo credit: www.instagram.com

Reviju je radila i čuvena manekenka i muza poznatog brenda D&G  – trudna Bianca Balti. Bianca je dobila gromoglasan aplauz kada se pojavila u puder roze haljini u šestom mesecu trudnoće. Imali su sreće da nijedna beba nije plakala. U pozadini su se tokom revije čule pesme: “Viva la mamma” koju peva italijanski pevač Edoardo Bennato kao i poznati hit grupe “Spice Girls” – “Mama”.

2
Bianca Balti, photo credit: www.elle.com

Kolekciju odlikuju tradicionalno: čipka, cveće u kosi i na suknjama kao i crveni karmin. Prisutan je i print crteža Dominikovih rođaka.

Ruža se nalazi svuda – u kosi, na suknjama ali i haljinama jer se upravo taj cvet poklanja majkama za Dan majki ali i zbog Stefanovog detinjstva koje karakteriše upravo ruža odnosno karmin boje crvene ruže koji je njegova majka stalno nosila. Zbog toga je upravo crveni karmin i te kako zastupljen na revijama čuvenog brenda.

1
Photo credit: www.elle.com

Da bi uvećali promociju svoje kolekcije i putem društvenih mreža, osmislili su hashtag – #DGmamma i #DGfamily. Dolce & Gabbanna se nalaze u TOP 10 italijanskih brendova prema istraživanjima proteklog meseca (Mediobanca Brand Ranking). Istraživanje je izvršeno među 135 modnih kompanija.

collage


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: milan fashion week, modne revije | tagovi: , , , , , , , , , ,



Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “D&G već proslavio Dan majki”


« Dani lepote i fitnesa na Zagrebačkom velesajmu

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook