Devojke, zapamtite!

dana Dec5 2012

Naučile smo do sada, da muškarcima nikako ne bi trebalo verovati, dok zaista ne zasluže  naše poverenje. A dok do toga ne dođe, ako uopšte dođe, evo nekoliko stavki o muškarcima koje nije loše znati:

1. Stalni izgovori su pristojno odbijanje.

2. Ako vi možete da ga pronađete, onda može i on vas. Naravno, ako to stvarno želi.

3. Ako se još viđa sa bivšom – čuva je za rezervnu varijantu – u slučaju da sa vama ne krene kako očekuje.

4. “Prezauzet” je drugi izraz za gada!

5. Razvijajte toleranciju prema ideji relativnosti: većini žena treba 10 do 20 minuta da dožive orgazam, a većini muškaraca samo dve.

6. Samo zato što vi volite da vodite, ne znači da bi on hteo da pleše.

7. Pozivi u pomoć i gomila SMS-ova odmah nakon prvog susreta možda gode ženskom egu, ali zapamtite da to više govori o njemu, nego o vama!

8. “VOLIM TE” je oružje kojem muškarci pribegavaju kada su nešto strašno zeznuli. Što su veći buketi koje dobijate – veći su razlozi za sumnju!

9. Ako morate da mu pričate o bivšima, nagrdite ih. Ako vas pita koliko ih je bilo, podelite broj sa dva. Ili, recite da je on treći. Sve preko toga – ne valja!

10. Muškarci ne zaboravljaju koliko im se sviđate. Ne zove? Sakrijte mobilni od same sebe kod prijateljice, na nekoliko dana.

Srećno lepotice!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Devojke, zapamtite!”


« Naxi radio proslavio 18. rođendan

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook