Detalji koji će vas učiniti modernom ove jeseni

dana Sep7 2015

Odaberite šta vam se sviđa i šta vam najviše odgovara od predstavljenih devet detalja koji su u trendu (i) ove jeseni.

Patike

Patike su aktuelne i ove sezone, posebno bele. Bitno je da odudaraju od cele kombinacije i da se ističu. Nebitna je marka već samo boja. Koliko je ova obuća uzela maha u svetu mode, govori i to da se mnogi brendovi utrkuju u što boljem dizajniranju istih.

1

Statement torba

Torba većih dimenzija, pravilnih linija i strožijih formi su aktuelne ove sezone jer su upečatljive i statement. Ističu se formom ali i bojom u najaktuelnijoj oker boji.

2

Cool suknje

Ukoliko se opredelite za suknju, birajte kraću i da izgleda što više “cool” – interesantno i drugačije.

3

Košulje

Karirano nikako ne izlazi iz mode. Ono što se uvodi kao trend su sitnice poput: otkopčanog dugmeta i vezivanja donjeg dela košulje. Dakle, skinite košulju sa kukova i nosite je na malo drugačiji način.

Pored kariranih, možete se opredeliti i za klasične bele košulje na pruge koje će biti otkopčane ili jednostavno imaju V izrez.

4

Zanimljive haljine

Ove jeseni su aktuelne zanimljivi, neobični odevni predmeti. Tako je i sa haljinom. Birajte onu sa zanimljivim printom, dizajnom i nećete pogrešiti.

5

Cool bluze

Drugačije bluze, sa raznim printovima su idealne uz jednostavne, uske farmerke. Istaknite svoju figuru. Možete birati sa visokim strukom i istaći svoju zanosnu figuru. Ono što je poznato je da farmerke sa niskim strukom stvaraju jastučiće sa strane, na bokovima pa je poželjnije da nosite pantalone/farmerke sa visokim strukom.

6

Čizme do članka

Uvučena košulja, uske farmerke sa visokim strukom…to smo videli. Poznate ličpnosti preporučuju i ravne čizme do članka koje su udobne ali i aktuelne ove sezone. Utisak će biti još bolji ukoliko poseduju i gumicu sa strane.

7

Jednobojna varijanta (monohromatsko oblačenje)

Ukoliko posebno volite određenu boju onda vas savetujemo da se obučete od glave do pete baš u toj odabranoj boji. Ukoliko je to žuta boja, aktuelna već par sezona, savetujemo da odaberete crne salonke ili u nekoj drugoj manje upadljivoj boji.

8

Iscepane farmerke

Aktuelne su i blago iscepane farmerke i to najčešće na kolenima. Ukoliko vam je ovaj trend dosadio jer ga previše viđate na ulicama, onda isecite same krajeve nogavica i dobićete izgled farmerki koji se manje viđa na ulicama grada.

9

Photo credits: http://www.whowhatwear.com


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Detalji koji će vas učiniti modernom ove jeseni”


« Dobrodošli na 7. Fotomaraton

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook