Delimo karte za predstavu “Ribarske svađe”

dana Feb21 2018

Delimo 3 x 2 karte za predstavu “Ribarske svađe”, za četvrtak 22. februara u 20 časova u Pozorištu lutaka Pinokio. Ako ste iscrpli sve povode i razloge za svađu, ako vam treba inspiracija da bi postali virtuoz u umetnosti svađalaštva, dođite na premijeru Goldonijevih RIBARSKIH SVAĐA. Sve što je potrebno da uradite je da nam pošaljete vaše ime i prezime na mejl info@style.rs. 

Velika glumačka trupa okupila se oko projekta koji je režirao, niko drugi, već VELIKI BRAT! Miloš Lazović, Sofija Uzunović, Petar Kokinović, Marija Pantin, Predrag Grujić, Janko Čekić, Anđela Kiković, Nemanja Milunović, Milica Majstorović, Aleksandra Belošević i Jelena Vukićević su imena mladih, talenovanih glumaca željnih scene i aplauza publike.

Oni su sami sebi stvorili priliku da pokažu pred pozorišnom publikom svoj talenat i da vrate na scenu ovu veličanstvenu komediju venecijanskog priobalja i mentaliteta koja je nastala sredinom osamnaestog veka. U centru radnje je svađa, kao svakodnevno sredstvo opštenja, kao umetnost izražavanja i odnosa. Za razliku od svađa kojima smo mi, nekoliko vekova kasnije svakodnevno trovani, ribarske svađe su nevine, ljubavne, čovečne, vesele, pune topline i dobrote.

Zato je pravo vreme za predstavu “RIBARSKE SVAĐE”. Šta nam poručuju ovi mladi ljudi kroz ovu predstavu? Njihova poruke je da žele da žive u svetu u kojem se uvažava ljudsko dostojanstvo, ceni i ističe dobrota, vrednoća, kvalitet, stručnost, obrazovanje, saosećanje, ljubav i moralne vrednosti.

Nadamo se da će njihova poruka biti inspiracija da se u aktuelnoj kampanji prekine, ili bar malo ublaži politički vokabular i da se poštuje dostojanstvo i integritet protivnika.

Vredan pokušaj!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: nagradne igre | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Delimo karte za predstavu “Ribarske svađe””


« Društveno-odgovorni projekat za decu “Fudbal za prijateljstvo”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook