Delimo karte za operu V. A. Mocarta – Don Đovani

dana Mar20 2018

Delimo 2×2 karte za najnoviju produkciju Opere i teatra Madlenianum – Don Đovani, operu Volfganga Amadeusa Mocarta, za utorak, 27. mart u 19.30 časova. Sve što je potrebno da uradite je da nam pošaljete vaše ime i prezime na mejl info@style.rs. 

Najnovija produkcija Opere i teatra Madlenianum, opera V. A. Mocarta Don Đovani, izvešće se 27. marta sa gostima iz Italije. Karlo Kolombara (Carlo Colombara), jedan od najpoznatijih svetskih verdijskih baseva, u svom veoma gustom rasporedu za ovu godinu, gde između ostalog peva u Skali i po celoj Italiji, kao i u Moskvi, Seulu, Beču, Madridu, Briselu…našao je vremena da nastupi u Operi i teatru Madlenianumu ulozi Don Đovanija. Olivera Merkurio (Olivera Mercurio), sopran koja je muzičke studije završila u Beogradu, sa stalnim angažmanom u Italiji, pevaće u našoj produkciji Dona Elviru. Dirigent je Andrea Čerta (Andrea Certa), umetnički direktor Luglio Musicale Trapanese opere sa Sicilije.

Karte su osvojile: Danijela Nikolić i Ivana Vukenović.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: nagradne igre | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Delimo karte za operu V. A. Mocarta – Don Đovani”


« Međunarodni dan sreće

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook