Delimo karte za film “Pod pretnjom”

dana Feb19 2018

Delimo 3×2 karte za film “Pod pretnjom” za sutra, u bioskopu Tuckwood za termin 20:30h. Sve što je potrebno je da nam pošaljete mejl na info@style.rs sa vašim imenom i prezimenom sa naznakom – Film Pod pretnjom.

Radnja filma

Snežna oluja sprečava grupu kriminalaca da kamionom transportuju drogu. Nakon što kamion sleti sa puta, sakrivaju robu u usamljenoj kolibi u šumi u nameri da se kasnije vrate po nju. Plan im kvari mladi drvoseča Džo Braven koji sa porodicom dolazi da zatvori kolibu zbog oluje i tu pronalazi heroin. Kriminalci odlučuju da pobiju celu porodicu i time uklone svedoke, ali ni to ne ide po planu. Drvoseča kreće u borbu za svoju porodicu na život i smrt.

 

Karte su osvojili: Danijela Nikolić, Danijela Perišić i Milana Glavan. Svima koji su kasnije poslali mejl, želimo više sreće sledeći put!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: nagradne igre | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Delimo karte za film “Pod pretnjom””


« Sedmi Balkan Cheese Festival za vikend u Domu omladine

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook