Delimo karte za crtani film: Tajne avanture mačaka

dana Oct13 2018

Delimo 2 karte za najbrže čitaoce,za crtani film “Tajne avanture mačaka”, u ponedeljak 15.oktobra sa početkom od 16:50 u bioskopu Cineplexx BIG u 2D projekciji. Sve što je potrebno je da nam se javite sa imenom i prezimenom na mejl info@style.rs.

Pufna je debeo i lenj mačak, koji često sedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Ćuftom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, neželeći da iz njega izlazi u spoljni svet koga se plaši zbog trauma iz prošlosti. Ćufta je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću, i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju.

Nakon fantastične premijere novog animiranog filma “Tajne avanture mačaka”održane u subotu 6. oktobra u bioskopu Cineplexx Delta City bioskopi širom Srbije spremni su da ugoste mališane spremne da se upute u novu avanturu omiljenih tajnih agenata među životinjama! Sinhronizovani film “Tajne avanture mačaka” je u bioskopima od 11. oktobra!

Nakon fenomenalnog uspeha nezavisnog italijanskog animiranog filma “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” distributerska kuća 2i Film Srbija u bioskope donosi neodoljivu porodičnu pustolovinu o omiljenim kućnim ljubimcima “Tajne avanture mačaka” sinhronizovanu u 2D i 3D tehnologiji. Najbrži mališani na premijeru u Cineplexx Delta City 6. oktobra mogli su da zahvajujući organizaciji Le Petit da pronađu ljubav svog života i udome macu, učestvuju kreativnim radionicama, edukuju se o životu i ishrani mačaka, pretvore se u svoje omiljene ljubimce zahvaljujući face paintu, uživaju u brojnim poklonima partnera premijere, dečijem koktelu, nastupu Škole pevanja Voice Stars Factory, kao i nastupu baletskog studija DKCB-a sa numerom „Love Cats“. Nakon filma publici se poklonio deo ekipe filma koji su potpisivali postere.

U novom kineskom sinhronizovanom  crtanom filmu “Tajne  avanture mačaka” Gerija Vanga,  u distribuciji 2i Film uživaćemo u pustolovini za celu porodicu i upoznati se mačjim izletima u nepoznato. Glavne uloge tumače sjajni glumci: Marko Kon (Pufna), Marko Mandić (Ćufta), Tijana Dapčević (Mara), Viktor Savić (Bora) i Dragan Vujić Vujke. 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Delimo karte za crtani film: Tajne avanture mačaka”


« MOU jesen/zima 2018 – rokoko i misterije kosmosa

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook