Decembarska čarolija

dana Dec15 2012

Decembar je mesec praznovanja. Vreme kada počnu da se nižu dani slava, kada nam 24 sata nije dovoljno, kada pohodimo prodavnice ne bi li pokupovali novogodišnje poklone, i kada kitimo kuću.

Ovih dana širom zemlje pao je i prvi sneg.  Sitne pahulje bele prvo su lagano počele da padaju da bi potom u krupnijem obliku nalik belom prekrivaču obojile gradske trgove i parkove, pijace, savsku i dunavsku obalu u belo. Kao i uvek, snegu su se najviše obradovala deca koja su odmah požurila da se valjaju u snegu, grudvaju i sankaju.

Iako je zima godišnje doba kada većina ljudi poželi da se teleportuje u neke egzotične, morske destinacije čaroliji prvog snega retko ko može da se odupre. Ako ni zbog čega drugog, ova snežna belina koja nas je „okovala“ savršena je scenografija da ukrasimo svoje tople domove i u prijatnom ambijentu dočekamo Novu 2013. godinu.

Internet portal DesignRulz dao je skoro nekoliko savršenih primera kako možemo da svoj kutak ukrasimo na jednostavan, brz a krajnje efektan način.

Za ovu snežnu čaroliju ne treba puno. Malo kreativnosti, tkanine, dugmad, žice, ukrasne trake i gajtani i magične jelke, ukrasi i autentični novogodišnji detalji mogu biti samo naši.

Zanimljivi su predlozi vezani za jelku. Tako, ukoliko nemamo prostor za jelku, možemo iscrtati neki hamer i na njega onda okačiti vesele, raznobojne ukrase. Isto tako ako ne volimo klasične jelke, možemo da napravimo jelku od jastučića ili tankih drvenih daski koje su posložene tako da formom podsećaju na jelku.

 photo  credit DesignRulz


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Decembarska čarolija”


« Predstavljamo vam Natali Dizdar

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook