Day,night and bed-beware

dana Dec3 2012

Modne revije “Day,night and bed-beware” održane su sinoć,02. decembra u Supermarketu u organizaciji NGO ZENart-a u saradnji sa Studiom Štap i Kanap, IFMSA SERBIA, Modnog sveta Srbije,edikativnog centra Artego Srbija, Fakulteta za estetiku i kozmetologiju uz podršku DJ Tatjane Kalnak i kreatorke Ljiljane Adamov koja je obukla Ognjena Kostića-Struku, Marka Stojanovića – MaraQYa, Aleksandra Lazića-Sale tru i Aleksandra Adrijana Rankovića koji su otvorili revije live nastupom.

Ideja revije je bila da se javnosti prikaže na koji način umetnici vide značaj ovog važnog datuma. Pitanje borbe protiv SIDA-e nije samo za doktore i ljude iz zdravstva već za sve nas koji se bavimo javnim i društvennim problemima.

Svoje kreacije su predstavili mladi kreatori Marija Radumilo, Nemanja Ivanišević, Petra Zorica i Biljana Milošević. Akciju je podržao veliki broj naših istaknutih ličnosti iz sveta kulture i muzike poput: Marka Djurovskog,Dijane Janković, Nemanje Maraša, Alenka Slavinec, Cvijete Radović, NAXI radia, Radio Antene,Radia S kao i Branislav Lecić, Miša Obradović, Kristina Kovač, Srdan Golubović kao i mnogi drugi.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Day,night and bed-beware”


« Promocija albuma To je to, Sandi Cenov

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook