Dan zaljubljenih uz Labello

dana Feb10 2015

Povodom Dana zaljubljenih, Labello je tradicionalnom akcijom obradovao sve one koji su zaljubljeni, te su tako tržni centri Ušće i Delta City, bili male oaze ljubavi i dobrog raspoloženja.

04

Posetioci su imali priliku da uživaju i slikaju se sa dragom osobom na Labello Kissing sofi, kao i da učestvuju u interaktivnom zabavnom kvizu i osvoje Labello lubenica, breskva ili brusnica&malina. U posebno kreiranom romantičnom Labello kutku, priliku da proslavi Dan zaljubljenih i ovekoveči najlepše momente imalo je nekoliko hiljada ljudi.

02

Podeljeno je čak 2000 Labello balsama za usne i preko 5000 Labello balona u obliku srca, a celokupna atmosfera bila je prožeta osmesima i poljupcima sa mirisima breskve, lubenice i maline.

03


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dan zaljubljenih uz Labello”


« Pitajte stilistu: Šta obući za venčanje?

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook