Dan grčke mode

dana Jun21 2013

U hotelu Metropol Palac nedavno je održana je humanitarna revija, proslavljenog grčkog dizajnera Yiannosa Xenisa, u organizaciji modne agencije “Fabrika” i Vesne Mandić, direktorke i osnivača agencije “Fabrika”.

Yiannos Xenis je rođen u Limasolu na Kipru. Posle završenih studija tehnologije tekstila i modnog dizajna u Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, započinje svoju profesionalnu karijeru u Milanu. Njegova prva kolekcija imala je zapažen uspeh u Americi koji mu je, pored velikog publiciteta, doneo nove poslove.

Pored luksuznih kolekcija visoke mode, kreira i pret-a-porter deluxe linije kako bi se približio većem broju potrošača. Poseduje liniju luksuzne ženske obuće, radi kostime za pozorište i balet,  kao i kostime za Olimpijadu (2004.).

Podatke za plaćanje donacije možete pogledati na sajtu Prihvatilišta – www.prihvatilište.rs i u skladu sa svojim mogućnostima pomoći najosetljivijoj kategoriji mladih iz cele Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Dan grčke mode”


« Vintage by Mirjana Vujčić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook