Da li ste spremni za 32. BFW?

dana Oct11 2012

Jesenji vatromet modnih kreacija je počeo. Samo nedelju dana nakon završetka aktuelnog 21. Fashion Selection-a uslediće  Beogradski Fashion Week, najznačajniji modni projekat u ovom delu Evrope, koji će se trideset i drugi put po redu održati u periodu od 26. oktobra do 3. novembra 2012. godine.

Kampanja ovog Fashion Week-a je u znaku modela sestara Proković, koje svojom revijom na 32. BFW-u obeležavaju 20 godina rada tokom kojih su postale jedan od najprepoznatljivijih i najznačajnijih modnih činilaca ne samo u našoj zemlji, nego i u regionu.
Kroz autorske revije organizatori će široj javnosti prezentovati veliki talenat i kreativne ideje najznačajnih domaćih dizajnera, ali i mladih kreatora koji su tek na početku karijere.
Jedna od glavnih misija Beogradske nedelje mode jeste upravo otkrivanje i afirmisanje mladih talenata tako da će i ovoga puta značajan deo programa biti posvećen mladim i još uvek neafirmisanim dizajnerima poput studenata najprestižnijih umetničkih i modnih akademija Mod’Art, FPU, ALU i Accademia del Lusso.

Paralelno sa tim programom predstaviće nam se i velike domaće modne kuće, kao i najpoznatiji svetski brendovi. Jedan od najzanimljivijih delova Fashion Weeka svakako će biti i program pod nazivom „Zona 45“ koji simbolizuje regionalnu modnu scenu koju obeležava 45.geografski meridijan koji prolazi kroz Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, zemlje koje su trenutno uključene u projekat.
Cilj ovog projekta je okupljanje i kvalitetno predstavljanje najpoznatijih regionalnih  modnih dizajnera u sklopu lokalnih nedelja mode sa željom da se najtalentovaniji pojedinci upoznaju sa širom publikom  kao i razvoj regionalne modne scene uopšte. Takođe, ekskluzivitet predstojeće Nedelje Mode je i gostovanje Stefan Siegel-a osnivača portala Not just a label, jednog od najpoznatijih i najuticajnijih modnih sajtova u svetu. Not just a label nije običan portal za online kupovinu, već vodeća svetska modna platforma za promociju pionira savremenog modnog dizajna.

Zbog svega ovoga, kao i zbog mnogo iznenađenja 32. Fashion Week u Beogradu predstavlja svakako jednu od najvažnijih stavki u jesenjoj agendi svih modnih poslenika, ali i ljubitelja mode.
Vidimo se na njemu.


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Da li ste spremni za 32. BFW?”


« JOVANA PETROVIĆ pobednik „Ušće FashionBloger“

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook