Crveni karmin i na plaži

dana Jun7 2016

Mnogi beauty eksperti savetuju da umesto karmina koristite olovku za usne. Izaberite crveni karmin ili olovku i izgledajte senzualno i atraktivno čak i na plaži.

Kombinujte ga sa koloritnim odevnim komadima: haljinama, majicama za plažu, šortsevima, dugim suknjama i naravno kupaćim kostimima. Što se tiče sunčanih naočara, sve je dozvoljeno – u više boja i različitih oblika kako bi izgledale što atraktivnije.

Pored odevnih komada, odaberite i atraktivni asesoar. Marame su i ovog leta u modi. Možete birati što šarenije ali da idu uz crveni karmin kao i kupaći kostim koji ste odabrali. Ukoliko birate maramu za turban, birajte jednobojnu i svedeniju jer lepše izgleda, kombinujući sa košuljom i pantalonama, haljinama,… Turban možete nositi i sa kupaćim kostimom, ali birajte onda jednodelni jer lepše izgleda.

Photo credits: www.instagram.com


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Crveni karmin i na plaži”


« Novak do trofeja života u adidas patikama koje je lično dizajnirao

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook