Crvene haljine na crvenom tepihu

dana Apr25 2012

Ove sezone budite hrabre i svoju malu crnu haljinu u kojoj se osećate tako sigurno, zamenite crvenom haljinom koja će vam sigurno obezbediti ženstveni look, ali i željene poglede. Bilo da se odlučite za dugu, asimetričnu ili haljinu na jedno rame, neka bude crvena! Ova boja podjednako lepo stoji tamnokosim i devojkama sa nešto svetlijom kosom.

Takođe imajte u vidu da su pojedina istraživanja pokazala kako su muškarcima privlačnije devojke obučene u crveno od onih koje nose neku drugu boju. Jedan od psihologa koji je učestvovao u pomenutim istraživanjima je takođe dodao da je crvena boja simbol seksepilnosti i romantike.

Zar ovo nisu dovoljni razlozi da ovog proleća za matursko veče, koktel, prijem ili neku drugu svečanost odenete jednu zavodljivu crvenu haljinu? Mi ćemo vam malo pomoći. Inspirisaćemo vas divnim haljinama koje su poznate dame nosile na, a kakvom drugom, nego crvenom tepihu.

Photo Credit: Posh24.com


Marina Poetar
je zaljubljenik u modu. Obožava visoke štikle i neobične modne detalje. Ne može bez filmova, smeha sa svojim prijateljima i bez čokolade, čije kalorije topi uz pilates. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Crvene haljine na crvenom tepihu”


« Dvadesete za dvadeset prvi vek

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook