Cosmopolitan trka na štiklama

dana May17 2012

Šesta tradicionalna „Cosmopolitan Trka na štiklama“ biće održana u petak, 18. maja u 17 časova na trim stazi u naselju Belville, u Beogradu. Prema propozicijama takmičenja, pravo da u trci uzmu učešće imaju sve punoletne dame, koje se profesionalno ne bave atletikom, dok je za obuću propisano pravilo da štikle budu minimum 8 cm visine i maksimum 2 cm debljine.

Prva dama koja stigne na cilj osvojiće vaučer za šoping u vrednosti od 1.000 evra, dok će pobednice u novoj kategoriji »štafeta« takođe osvojiti 1.000 evra za šoping. Pored nagrada za učesnice koje pobede u samoj trci, vaučer za šoping od 500 evra obezbeđen je za pobednicu koja će prema mišljenju stručnog žirija imati najbolji stajling. Domaćin i voditelj ovogodišnje trke biće TV voditelj Nebojša Radović, dok će stručni žiri činiti Snežana Dakić, Nenad Radujević, Bata Spasojević, urednica Cosmopolitan-a Jelena Jovanović i Cosmo modni urednik Vladimir Savić, koji će odlučiti o najbolje stilizovanoj dami ovogodišnje trke na visokim potpeticama.

Devojke zainteresovane za trku mogu se prijaviti preko sajta www.cosmopolitan.rs ili dostavljanjem kupona iz poslednjeg broja Cosmopolitana.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Cosmopolitan trka na štiklama”


« BDW u Parizu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook