Converse & Missoni

dana Nov11 2012

Italijanski brend Missoni, apsolutni vladar na modnoj sceni kada je u pitanju print, odnosno virtuozno uklapanje dezena i boja u  vatrometu nijansi i kombinacija već šestu godinu za redom nastavlja uspešnu saradnju sa čuvenim američkim brendom patika Conversom. Poslednja njihova zajednička kolekcija ponudila je tržištu limitiranu spektakularnu kolekciju patika za sezonu jesen / zima 2013.

Svi koji vole italijansku eleganciju i retro stil koji odlikuje Missoni brend ali i američki divlji a slobodni duh koji promoviše kompanija Converse oduševiće kolekcija patika koju krasi zanimljiv i prepoznatljiv print iz Missoni arhive.

Kolekciju od 20 očaravajućih unikatnih pari patika krasi cik- cak print i materijal iz Missoni arhive koji su oni koristili pre više od deset godina u svojim modnim kolekcijama i koji više nije dostupan na tržištu.

Vrlo originalna kolekcija je predstavljena krajem septembra 2012. godine u butiku Collete u Parizu. Cena svakog para je 400 eura a celu kolekciju Converse i Missoni projekta je predstavljena na skulpturi koja je specijalno napravljena za ovu svečanost.

Visoka konstrukcija čija je baza u obliku zvezde koja se posle račva u “masivne” cipele obrađena je u veličanstvenom monohromatskom Missoni cik-cak printu. Za dizajn skulpture se pobrinuo londonski ilustrator Gary Card, koji je za glavnu inspiraciju imao logo brenda Converse ‘Star Chevron’.

photo credit : Converse


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Converse & Missoni”


« FIST 08 je zvanično otvoren!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook