Code Week Vračar

dana Oct13 2018

Božidarac u okviru evropske nedelje kodiranja u saradnji sa Malom školom elektronike, a uz podršku GO Vračar, organizuje besplatne radionice za odrasle i decu tokom trajanja nedelje kodiranja odnosno do 21. oktobra.

Codeweek Ig

Otvoren je poziv za učestovanje u radionicama za decu i to programiranje uz Frozen i Minecraft. Osnovci će na ovoj radionici imati priliku da zajedno sa iskusnim predavačem vode Stiva kroz svet blokova, beže od Kripera, iskopavaju dijamante, grade kuće, dobro se zabave i nauče ponešto o programiranju.

Za malo starije otvorene su prijave za radionicu pravljenja sajta. Polaznici će imati priliku da istog dana lansiraju svoj sajt. Za jedan dan će biti u prilici da odaberu temu, nađu slike, izvrše promene menija, dodaju vidžete i druge dodatke u skladu sa željama i sve to adekvatno povežu i registruju.

Takođe zainteresovani za pokretanje sopstvenog posla jedan od prvih zadataka imaju da izvrše brenidaranje. Kažu da je najači utisak prvi utisak i zato smo sa pažnjom osmislili radionicu pravljenja logoa i vizit karte kako bi istakli sebe i svoj biznis iz mase.

Sve radionice su besplatne i ograničene sa brojem polaznika i zato je potrebna prijava na sajtu bozidarac.rs.

Evropska nedelja kodiranja je grassroots pokret koji slavi kreativnost, rešavanje problema i saradnju kroz programiranje i druge tehnološke aktivnosti. Ideja je učiniti programiranje vidljivijim, pokazati mladima, odraslima i starijim osobama kako oživeti ideje kodom, demistifikovati
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Code Week Vračar”


« Delimo karte za crtani film: Tajne avanture mačaka

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook