Čista i negovana koža u jednom potezu!

dana Mar11 2017

Temeljno čišćenje koje vašoj koži pruža, Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid duguje jednom od osnovnih sastojaka svoje formulacije – APG kompleksu.

Alkilpoliglukozid je prirodno dobijen surfaktanat, aktivni sastojak koji omogućava da se nečistoće na koži rastvore i potom uklone. Postoji nekoliko različitih vrsta surfaktanata koji se koriste u preparatima za čišćenje kože. Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid sadrži glukozidnu vrstu ovog sastojka, tačnije gliko-glicerol, koji je izuzetno blago sredstvo za čišćenje i dokazano je posebno nežan prema koži.

Kada je u pitanju mekoća i hidriranost kože nakon upotrebe Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida, mnoge će iznenaditi podatak da je taj efekat posledica činjenice da ovaj preparat sadrži hijaluronsku kiselinu, jednu od najpoznatijih supstanci u antiage kozmetičkim preparatima za negu. Hijaluronska kiselina važan je sastojak Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida zbog sposobnosti da održava vlažnost u koži vezujući vodu. Kontrolisane studije upotrebe među ženama starosti od 18 do 75 godina sa osetljivom kožom, pokazale su da Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid značajno povećava vlažnost kože nakon nedelju dana redovne upotrebe.

Temeljno ćišćenje i hidriranost, kao prednosti upotrebe Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida, ukazuju na još jedan važan efekat upotrebe ovog preparata – temeljno očišćena i hidrirana, vaša koža je masimalno pripremljena za upijanje sastojaka koji se nalaze u preparatu za negu. Zato je veoma važno da se nakon upotrebe Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida ne umivate, jer ovaj preparat jeste namenjen čišćenju kože, ali je istovremeno i neguje!
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Čista i negovana koža u jednom potezu!”


« Novo na Viberu: “Skrivene poruke” – za potpunu diskreciju vaše komunikacije!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook