Čile prva provera za orlove

dana Jun3 2018

Do prvog meča na Svetskom prvenstvu, 17. juna u Samari protiv Kostarike, ostalo je dve nedelje , a u kampu naše reprezentacije u austrijskom Bad Valtesdorfu dobra atmosfera i pozitivne vibracije. Uz igrače i stručni štab su i dve legende našeg fudbala, Dejan Stanković i Saša Ilić, koji svojim iskustvom i prisustvom doprinose ambijentu koji je neophodan kako bi Srbija spremno ušla u sva iskušenja.

Pred brojnim medijima iz Srbije danas su bili Milan Rastavavac, pomoćnik Mladena Krstajića u stručnom štabu reprezentacije, i Luka Milivojević, kapiten Kristal Palasa i standardni reprezentativac.U fokusu je sutrašnja provera pprotiv Čilea, tim koji će izaći na teren, kao i naša očekivanja…
“Rezultat je uvek bitan, ali sada je važan način na koji želimo da ga ostvarimo.Taj način mora da bude svrsishodan za ono što ćelimo da izvedemo i dobijemo protiv Kostarike”,rekao je Milan Rastavac.
Ono što je sigurno to je da će selektor kombinovati…
“Branislav Ivanović neće biti u konkurenciji. Ideja je da ga sačuvamo za drugu proveru protiv Bolivije. Želja nam je da do tada sakupi dovoljan broj treninga i sa manje rizika uđe u meč. Njegov izostanak je, dakle, preventivan.

Selektor će promešati karte…
“Najavio je kombinovani sastav. Ideja je da proširimo repertoar igrača za prvu, ali i sve ostale utakmice u Rusiji. Zato ćemo sutra probati neke varijante.Planirano je šest izmena.
Milan Rastavac je odgovorio i na pitanje koje se odnosilo na navodnu izjavu selektora Kostarike Oskara Ramireza da će se za drugo mesto u našoj grupi oni boriti sa Švajcarskom…
“Treba prvo proveriri autentičnost izjave, a u svakom slučaju neka priča ko šta želi. Mi hoćemo da pokažemo koliko mi vredimo. Ne zanimaju na njihova viđenja,nismo opterećeni-“,jasan je Milan Rastavac.
Slično razmišlja i Luka Milivojević…
-Ne bi trebalo da pravimo tenziju. Oni neka pričaju šta hoće, a naša priča staće u tri utakmice u Rusiji – rekao je Luka Milivojević.
Pred novinarima je bio i Saša Ilić koji je rekao da se raduje boravku u kampu reprezentacije, da je tu da da doprinos sjajnoj atmosferi…
-Sve su to momci koji igraju u velikim klubovima svesni izazova koji ih očekuje.Iz mog iskustva mnogo je važan dobar ambijent u i oko reprezentacije pred utakmice na Prvenstvu sveta, a selektor Krstajić i saradnici, zajedno sa igračima, sve to sada imaju – rekao je Saša Ilić.
Srbija igra protiv Čilea u ponedeljak, 4. juna u 20,00 na Merku Areni u Gracu. Očekuje se velika podrška naše dijaspore koja živi i radi na ovim prostorima.

Izvor:FSS
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Čile prva provera za orlove”


« Krenite na Eucerin put lepote

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook