CIGARETTES AFTER SEX STIGLI U BEOGRAD – u utorak koncert!

dana Jul17 2017

Cigarettes After Sex, dream pop kolektiv iz Bruklina  i muzička internet senzacija,  nastupiće 18.jula na bazenima “11.april” na Novom Beogradu.

Članovi benda već su stigli u Beograd i koriste svo svoje slobodno vreme da bolje upoznaju ovaj grad, u kojem nikada ranije nisu nastupili, a u kojem, sudeći po interesovanju, imaju jako lepu bazu fanova.Nismo još stigli da vidimo sve što nas zanima, ali prijatno nam je ovde” kažu ovi momci i dodaju da će iskoristiti prvu priliku da siđu do beogradskih reka. Kao i većinu stranaca, i njih je zainteresovala naša kuhinja i bili su već prvog dana jako zanteresovani da provere kakvog su ukusa naša nacionalna jela.
Jedan od interesantnijih zahteva koje su imali za one koji budu izveštavali sa koncerta: da sve fotografije budu crno-bele! „Fanovi to već znaju… vrlo često se dešava da i sami svaku fotografiju koju naprave na našem koncertu prebace u crno-belu i tako je objave na mrežama“ kažu članovi benda, dodaju da im je jako im je zanimljiva lokacija na kojoj će sutra uveče održati koncert  i pozivaju sve svoje fanove da dođu na bazene 11.april: „Uzbuđeni smo zbog ovog nastupa i voleli bismo da svi dođete da uživamo“

Cigarettes After Sex u  Beogradu sviraju prvi put i to u okviru turneje kojom promovišu svoj prvi studijski album! Ovaj dream pop kolektiv iz Bruklina  koji predvodi Greg Gonzalez, oformljen je 2008.godine u El Pasu. Prolazio je brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija “I” četiri godine kasnije.  Fantastične pesme poput  “Nothing’s Gonna Hurt You Baby” koja ima 42 miliona pregleda na YouTube-u, “I’m A Firefighter”, “Dreaming of You” i “Starry Eyes” i promocija najviše kroz web medije doneli su bendu izrazito jaku fan bazu. Nakon toga usledili su podjednako dobri i zapaženi singlovi “Affection” i “K” posle kojih je bend bez problema nalazio svoje mesto na najvećim svetskim festivalima. 9.juna izdali su svoj prvi LP „Cigarettes After Sex“.

Pre njih, na binu će izaći Ana Ćurčin, kantautorka čija „prirodna snaga leži u neposrednosti, univerzalnosti osećanja i posve neupakovanoj ranjivosti“.  Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Rođena je u Bagdadu, odrasla je Moskvi, a živi i radi u Beogradu. Aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. U januaru 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging”, a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme “Remain Calm” i “Unknown”.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “CIGARETTES AFTER SEX STIGLI U BEOGRAD – u utorak koncert!”


« Mikser pokreće crowdfunding kampanju za završetak rekonstrukcije kulturnog centra Mikser House Sarajevo!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook