Četvrti uranak Festival, najboli provod za prvomajske praznike u Srbiji!

dana Mar18 2017

Muzički festival Uranak će četvrtu godinu za redom ugostiti sve ljubitelje dobre muzike na Srebrnom Jezeru, jednom od najlepših izletišta Srbije. Od 29. aprila do 2. maja očekuje se provod pun pozitivnih vibracija, a jedan od prvih izvođača koji će nastupiti i svojom hitovima učiniti ovaj festival nezaboravnim je grupa S.A.R.S.

Uranak i ove godine nastupa sa specijalnim pogodnostima prilikom prodaje paket karata, koji startuje danas i podrazumeva dnevni program za tri dana po ceni od 1.990rsd koja važi do 4. aprila. Paket karte se mogu kupiti preko DD tickets, a za više informacija posetite sajt http://www.uranak.org/.

Sada već tradicionalno Uranak za lokaciju bira Srebrno Jezero kao idealno mesto za dobar provod, predah od gradske vreve i uživanje u prirodi, gde se očekuje i veliki broj inostranih posetioca. Na već poznatim stejdževima Live, Urban, Open air action, posetioci će imati priliku da u četiri dana slušaju izvođače elektronske, hip-hop, i pop muzike u dnevnoj i noćnoj varijanti.

Prošle godine svojim sjajnim programom Uranak je privukao preko 6.000 ljudi na stejdževima na kojima su nastupili poznati izvođači: Beogradski Sindikat, Colonia, Uto Karem, Nakadia, dj Gru, Rise & Shine, Erick Kasell, Zwein, Danijel Čehranov, Ilija Đoković, Ilija Rudhaman, Lady Dee, Alternativa, SMTNG, Nemanja Vanović, DJ Mixa.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Četvrti uranak Festival, najboli provod za prvomajske praznike u Srbiji!”


« Mikser House kao domaćin pete Humanitarne modne revije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook