Cashback World i FK Partizan proširuju saradnju

dana May11 2018

Partizan Cashback Programom i Cashback karticom. Šoping zajednica pruža svojim članovima, kojih je trenutno 9,5 miliona u celom svetu, mnogobrojne atraktivne prednosti prilikom kupovina.

Na konferenciji za novinare koja je danas održana u Beogradu FK Partizan i Cashback World predstavili su javnosti sledeću fazu svoje saradnje.

Internacionalnu šoping zajednicu Cashback World na pres konferenciji su predstavljali Vladan Bućković, izvršni direktor kompanije My World za Srbiju, Dragoslav Tomić, regionalni menadžer za Balkan i istočnu Evropu kompanije My World, direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović, kao i fubaler crno-belih Svetozar Marković.

Saradnja sa renomiranim i uspešnim klubom kao što je FK Partizan i prilika da im poželimo dobrodošlicu u Cashback World ispunjava nas ponosom“, kaže Vladan Bućković iz Cashback World-a.

FK Partizan Cashback Program

  • Za svaku kupovinu koju obave online ili u prodavnici neke od partnerskih firmi članovi FK Partizan Cashback Programa dobijaju do 5% Cashback i sakupljaju Shopping Points i mogu da ih iskoriste za specijalne ponude partnerskih firmi koje su navedene na cashbackworld.com.
  • Članovi FK Partizan Cashback Programa mogu da ostvare prednosti iz kupovina prilikom svojih kupovina u više od 90,000 partnerskih firmi u 47 zemalja širom sveta, od čega je oko 370 locirano u Srbiji.
  • 1% od iznosa kupovina koje izvrše navijači kroz FK Partizan Cashback Program dodeljuje se direktno mladim talentima iz Omladinske škole kluba.
  • Program omogućava i malim preduzećima da postanu deo internacionalne šoping zajednice i ponude prednosti iz kupovina svojim kupcima.Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Cashback World i FK Partizan proširuju saradnju”


« Ejbel Ferara održao koncert u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook