Carolina Herrera,fall 2012.

dana Mar7 2012

Miljenica NY modne scene, Carolina Herrera prikazala je svoju najnoviju kolekciju za jesen 2012 na NY nedelji mode.

Uvek odana udobnoj, nosivoj, modernoj i ženstvenoj liniji, ovaj put je malo iznenadila sve sa mračnim početkom gde su dominirale jednostavne, zatvorenog dekoltea kreacije u tamnom tonalitetu, isključivo crne ili modro plave boje!

Kasnije su usledile kreacije, laganijih, vedrijih tonova i forme koja je sličnija dosadašnjem CH stilu koje je kreatorka ovaj put kombinovala sa novom vizijom siluete!

Najavljujući kolekciju, Herrera je rekla da joj je glavna smernica bila da napravi modele koji će biti neki mix funkcionalnog i luksuznog. Tu ideju je prikazala kroz predlog da preko laganih, ekskluzivnih večernjih toaleta poput haljina ili  balon suknji nosimo svedeni top ili unikatne,vunene kapute.

Uočljiva je bila i njena igra sa siletom koja je dobila jednu izduženu liniju baš zahvaljujući tim kratkim kaputima i top/bolerima.

Photo credit vogue.it


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, new york fashion week | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Carolina Herrera,fall 2012.”


« Martovska moda za poneti

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook