Carlos Miele Fall 2012

dana Feb27 2012

Jedan od dizajnera kojem je trebalo vrlo malo da stekne popularnost ali i veliki broj poznatih koji bi poneli njegove kreacije je svakako Brazilac, Carlos Miele. Ono što je bila njegova specijalnost do sada, da uradi izrazito nosivu i modernu kolekciju koju možete iskombinovati uz bilo šta, i za bilo koji event, ovaj put je izostala.

Miele koji se uvek trudio da kroz neki detalj provuče uticaj svog brazilskog porekla,ovom kolekcijom, nas je najviše približio svom rodnom Brazilu i devojkama koje rade na hacijendama i vole country/western stil. Kolekcija koja je pre svega, vrlo seksi,  sofisticirana i luksuzna, u kojoj dominira chic country look, ipak ostavlja utisak da je kreirana za specifične prilike i pojedince. Mada, ne dajte se odvratiti od ideje da jedan ovakav stil ponesete uz neki drugi. Moda je uvek bila fleksibilna i inspirativna, zar ne?!

Sjajan intro sa laganim, vanila pantalonama, jahačkog stila, uz vuneni pončo koji ima kao detalj na rukavima geometrijski print uz odličan crni šešir, nastavio se posle nizom jednako divnih modela od kojih su bile najupečatljivije svilene, seksi koktel haljine sa bolerima kao i poslednja, crna balska haljina gde je opet dominirao crni bolero.

Finalni utisak ostaje da je Mielovo eksperimentisanje uspelo. Jedna skladna, na nivou, seksi i drugačija Carlos Miele ready- to-wear kolekcija.

Photo credit: vogue.it


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, new york fashion week | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Carlos Miele Fall 2012”


« Umbrija

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook