Burberry Prorsum za jesen 2012.

dana Feb23 2012

Burberry Prorsum kolekcija za jesen 2012. obiluje dvobojnim i kariranim kaputima od tvida, kaiševima sa mašnama koji naglašavaju struk, tvid suknjama sa volanima, čizmicama do članaka, rukavicama sa metalnim dodacima u vidu bodlji, gavroche (francuskim dečačkim) kapama i velikim torbama.

Od materijala, najviše su zastupljeni tvid, krzno u detaljima na okovratnicima, koža, prevrnuta koža, vuna, čipka i pliš. Što se boja tiče kombinuju se siva i braon sa bordo, teget, zelenom, bojom senfa, tamno ljubičastom, crnom i žutom u detaljima. Od printova se provlači sova u vidu crteža, tkanja i optočena ukrasnim kamenčićima. Sve u svemu, veoma interesantna i nosiva kolekcija.

Photo credits: elle.com


Titina Miltenović
je diplomirani filolog, arhitektonski tehničar, balerina, ilustrator i glumica sa vrlo širokom interesnom sferom i vrlo britkim umom ;) ali vrlo lenja kad se radi o stvarima koje je ne zanimaju. Veliki je zaljubljenik u modu i povremeni stanovnik Pariza. Volela bi da vidi svet...korak po korak.Autor je modnog bloga Chez Titina Chez Titina | na twitter-u | facebook-u | tema: london fashion week, modne revije | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Burberry Prorsum za jesen 2012.”


« Beogradska svetla

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook