Brigitte Bardot torbe

dana Aug13 2012

Da li ste posetili jedan od najlepših gradova sveta, Pariz? Ukoliko niste, to je zadatak koji morate da štiklirate u svom rokovniku. Oduševće vas kolićina lepote, glamura, šika i svega što bi reč ”fabuluosity” obuhvatala. Oduševiće vas prelepe parižanke a možda čak i više parižani koji uživaju u dugom ispijanju kafe u preslatkim pariskim kafeima i restoranima.

Ulica ”Champ Elysees” prepuna turista i ostalog sveta, postala je prava modna ”Meka”. Pored velikih modnih kuća, nećete moći a da se ne zaustavite ispred butika Lancel sa božanstvenim, Brigitte Bardot torbama.

Francuska firma Lancel, izbacila je kolekciju torbi posvećenu i inspirisanu čuvenom ikonom ženstvenosti i lepote, Brigitte Bardot. Brigitte se priključila dugačkoj listi žena koje su inspirisale dizajnere torbi pravljene isključivo od veštačke, eko kože.

Ove torbe nisu rađene od životinjske kože, već od 100% organskog tvida upravo iz razloga što Bridžit nikada nije podržavala ideju ubijanja životinja zarad mode. Neobičnog ali veoma privlačnog i raskošnog dizajna, BB torbe su veoma ženstvene, drugačije, raznih boja sa mnoštvo detalja na sebi. BB torbe koštaju od 500 do 1000 eura. Za mnoge možda previše, ali ono što je sigurno jeste da im nećete odoleti.


Tamara Likić
je veliki ljubitelj mode, ambiciozna mlada devojka koja voli neobične i jedinstvene stvari. Ona je strastveni obožavalac dobrih cipela, torbe i nakita. Ništa lepše od dobrog para starki! Najviše uživa u kafi sa drugaricama. Tamara je devojka sopstvenog stila i smatra da treba biti drugačiji i jedinstven ali ako umeš to i da izneseš. I najjeftinija krpica će izgledati fenomenalno samo ako umemo da je nosimo. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Brigitte Bardot torbe”


« Beba – lutke vs Barbie

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook