Brend INES Atelier predstavio Bridal 2018/19 Haute Couture

dana Mar15 2018

U impozantnom holu Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, brend INES Atelier, iza koga stoji dizajnerka Ines Janković, priredio je još jedan izuzetan modni događaj, a u cilju prezentacije posebne kolekcije venčanica – koje su njen prvi iskorak u visoku modu.

Inpirisane arhitekturom i primenjenom umetnošću, venčanice iz kolekcije Bridal 2018/19 Haute Couture savršeno su se uklopile, ali i gotovo zasenile, enterijer fakultetske zgrade koja je najlepši i najistaknutiji deo beogradskog univerzitetskog kompleksa. Svaka haljina rađena je ručno, s fokusom na formu koja prati pokret i čini ga elegantnim. Kao atribut gracioznoj formi i strukturi, dizajnerka dodaje detalje u vidu bisera, našivenih latica ruža, posrebrenog štrasa ili posebno umetnute čipke – zbog kojih cela kolekcija dobija jednu poetičnu i sasvim nežnu notu.

Ovom nesvakidašnjem modnom događaju prisustvovao je zaista veliki broj poštovaoca rada Ines Janković – njenih kolega, predstavnika medijskih kuća, ali i brojnih javnih ličnosti, među kojima su: Sara Jovanović, Marija Bergam, Ida Prester, Ilda Šaulić, Maja Uzelac, Boško jakoviljević, Igor Todorović, Ashok Murty, Bojana Janković, Bojana Jovetić, Nenad Radujević, Goga Grubješić, Jelena Ivanović…

O Kolekciji BRIDAL 2018/19

Sloboda u izražavanju formi. Pojam čistote koja se ogleda u lepoti jednostavnosti. Beskonačnost kao i ljubav sama po sebi.

Inspirisana najvišem stupnjem majstorske izrade, nova kolekcija venčanica brenda Ines atelier, zapravo odražava savršenstvo različitih formi nastalih radom ljudskog uma i ruku.

Modeli se mogu posmatrati kao svojevrsna umetnička dela, sagledana kroz prizmu dostignuća primenjene umetnosti i arhitekture, kroz različite oblike i forme.

Završni detalji daju impresiju uzvišene lepote svojstvene ručno rađenim delima vrhunskih majstora.

Forme – savršeno usklađene sa svakim pokretom, korakom, zanosnim okretom… izazivajući čisto divljenje.

Gracioznost – poput najfinijih osećanja, koja su možda nevidljiva na prvi pogled, ali koja isijavaju iz unutrašnjeg bića.

Pokret – posebna vrsta enigme; gde sve počinje, gde prestaje… beskonačnost uhvaćena u dragocenim i retkim trenucima – poput samih bisera.

Više fotografija pogledajte na našoj facebook strani. 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Brend INES Atelier predstavio Bridal 2018/19 Haute Couture”


« Hair statement: half up half down

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook