Brandhair

dana Aug20 2012

Svesni smo toga (nadam se) da smo deo društva koje se sa razlogom zove POTROŠAČKO. Više nema smisla imati par majci, pantalona, obuće i tako dalje koje ćemo nositi par meseci, baciti pa kupiti novo.

NE! Sada je bitno da imamo milion majci svih boja, oblika, lošijeg kvaliteta; milion pantalona svih dužina, oblika, boja itd.

Dobro, ako tako, takođe, izgleda i ponuda (ogromna, raznovrsna), šta je zapravo na tržištu kvalitetno? Koje su marke zaista kvalitetne a opet i pristupačnije??

Mnogi su poludeli za poznatim stvarima a možda i nekvalitetnim. U današnje vreme ime ne govori mnogo u prilog kvaliteta. Dešava se da kupite majicu u Zari i zapravo vidite da je taj materijal obična krpa.

Ali, hajde ako se lepo obučemo i pogledamo u ogledalo, nekad osetimo da nam nešto fali… Šta je to? Ne znate? Fali vam brendirana frizura ili brandhair(style).

Magazin style.rs vam otkriva novu reč iz sveta mode BRANDHAIR.

Ideja da brendirate svoju kosu i nije tako loša. Kada ne znate šta da uradite sa njom, odete na pretraživač google i pogledate kakve to frizure diktiraju poznati dizajneri za aktuelnu sezonu.

Mi vam otkrivamo najupečatljivije za sezonu koja je pred nama Jesen/Zima 2012. Pogledajte!

Dolce&Gabbana jesen/zima 2012

Rezime: razdeljak na sredini, zalizana kosa, barokni stil.

Gucci jesen/zima 2012

Rezime: razdeljak blago pomeren na jednu stranu, dva pramena pričvrćena iza glave, opuštenija varijanta.

Dsquared² jesen/zima 2012

Rezime: natapirana kosa u stilu šezdesetih.

Mogli ste da primetite da nam se šezdesete na velika vrata vraćaju u naš modni svet.

Odaberite BRANDSTYLE i upotpunite vaš izgled. Potrošačko društvo uvek traži još. Samo, ne preterujte. Nije zlato sve što sija. Ono što vam se svidi, možete napraviti i sami. Ne trošite stalno pare samo zatošto vam to društvo nameće.

Srećno!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Brandhair”


« Neka živi knjiga

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook