Brand New Challenge

dana Jun12 2012

New Yorker, modna kuća iz Braunšvajga, poziva motivisane studente sa preko 160 univerziteta u 32 zemlje, u kojima ima prodavnice, da učestvuju na međunarodnom takmičenju. Projekat je namenjen onima koji se bavi kreativnim i analitičkim oblastima i koji žele da se dokažu u oblasti istraživanja tržišta i analize, kao i komunikacijskim i marketinškim strategijama.

Fokus je na masovnom tržištu međunarodne modne industrije. Obezbeđene su i novčane nagrade za deset najboljih timova. Pobedničkom timu će na kraju biti pružena prilika da predstavi svoj nagrađen koncept upravi New Yorker-a i predstavnicima Brand Management-a u sedištu kompanije u Braunšvajgu, i da odu na praksu u New Yorker kako bi stečeno znanje upotrebili u praksi.

Izazov – Univerziteti i fakulteti moraju da se registruju do 15. juna 2012. godine kako bi učestvovali u takmičenju, koje će trajati 14 nedelja. Koncepti i strategije se podnose do 1. oktobra. Rezultat će biti objavljen i pobednik proglašen 1. novembra.

Zadatak – Zadatak za studente se sastoji iz 2 dela. U prvom delu zadatka, studenti treba da steknu uvid u masovno tržište modne industrije u njihovoj zemlji. Odgovorite na pitanja o potrošačima, njihovom životnom stilu i ponašanju. Fokusirajte se i na brend New Yorker i njegovu percepciju u svojoj zemlji. U drugom delu, zadatak je da se na osnovu informacija stečenih u prvom delu, razvije marketinška strategija koja će se primeniti, kako na postojeće, tako i na potencijalne New Yorker potrošače. Ocene i ideje potkrepljuju strategiju.

Nagrada – Najbolja ideja će biti nagrađena sa 5000 evra. Takođe, pobedničkom timu će biti pružena prilika da radi praksu u nekom od sedišta New Yorker-a.

Za dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte:
Aleksandra Simić
Account Executive
aleksandra.simic@grayling.com
www.grayling.com
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Brand New Challenge”


« Kos

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook