boscolo hotel exedera

dana Nov28 2010

Smešten  u delu grada, poznatiji kao raskrsnica Milanske mode Kvadrilatero  (Quadrilatero),  Exedera Hotel Milan može se opisati kao fuzija stila, umetnosti i dizajna “made in italy”, elegantno sjedinjenih na način  stvaranja  urbanog hotela, karakterističnog za poznati brend Boscolo.

Posle Rima, Venecije, Praga, Nice i Budimpešte, čast je pripala Milanu  za još jednu  precenjenu  lepoticu iz niza građevina Boscolo hotela sa 5. zvezdica.  Njena ukupna vrednost iznosi  160 miliona evra, od arhitektonskog rešenja do finalne realizacije projekta.  A ono što je čini posebnim jeste redizajn istorijske zgrade sa početka 20.veka na kome je radio poznati  milanski arhitekta Italo Rota.

Exedera Hotel Milan svakako  jeste jedinstven doživljaj za sve one koji luksuz smatraju potrebom.

Na samom ulazu, skulpture Harlekin visine do 15 metra uvode u jedinstven prostor koji spaja hol, recepciju i restoran ribljih specijaliteta “La Pescheria”. Floroscentne boje i specifične forme  enterijara ovih prostorija negiraju svaku strogost  ambijenta, koja ume da bude česta pojava  kada je u pitanju hotelijerstvo.

U hotelu ne postoji ni jedan prostor sličan drugom, svaka soba je unikat za sebe, i to je zapravo ono što stvara jak identitet i karakter ovog hotela. Na površini od 15.000 mq smešteno je 11 spratova sa 154 sobe od kojih i 3 predsednička apartmana veličine do 600 mq,  a svaki od njih dotiran je privatnim bazenom, liftom i kuhinjom.  Od izbora usluge koje su gostima na raspolaganju,  između Spa centra, tri restorana,  lounge bara,  ekskluzivnog bara za šampanjac Champagnerie, korišćenja vidikovaca sa pogledom na Milanski Duomo, zavisi i cena noćenja koja iznosi od 800 do 7000 evra.

Svakako  uz cenu,  usluga  i ljubaznost osoblja je bezprekorna, tako da je sasvim sigurno da jednom ko boravi u ovom dizajn hotelu, sigurno mu se uvek vraca, a posebno oni kojima je luksuz nužna potreba.

<
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “boscolo hotel exedera”


« louis vuitton proleće/leto 2011

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook