Boris Banović, poznati hrvatski dizajner predstavio najnoviju kolekciju na BFW-u

dana Apr6 2014

Modni kritičar i jedno od najupečatljivijih TV lica hrvatske scene Boris Banović, predstavio je svoju najnoviju kolekciju za proleće/leto 2014. na Beogradskoj nedelji mode . Publika u Srbiji je imala priliku da se po prvi put upozna sa glamuroznim i sofisticiranim stilom hrvatskog dizajnera a reviji su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života regiona.

Kolekciju sačinjavaju muške i ženske odevne kombinacije od najfinijih i najkvalitetnijih materijala, namenjeni istinskim trendseterima koji će se podjednako istaći na ekskluzivnoj jahti i šetalištu mondenskog letovališta. Glamurzonu i šik kolekciju „2B Borisa Banović“ za proleće/leto 2014. poneće svi oni koji žele da budu primećeni po svom nepogrešivom i istančanom ukusu.

Brend pod nazivom „2B Boris Banović“ neguje klasičan i retro stil, modernog dizajna. Garderoba sačinjena od najkvalitetnijih materijala i najfinije izrade je namenjena izrazitim individualcima, koji znaju šta žele i koji su spremni da to svojim stilom i pokažu. Svojim dizajnom, kolekcija se obraća poslovnim i samosvesnim ženama i muškarcima,  koji se ne moraju dokazivati, već imaju svoje mesto u društvu. Autor je inspiraciju za svoj modni izraz pronašao najpre u londonskoj modnoj sceni, zatim u užurbanom životu američkih gradova, ali i u ležernosti tropskih destinacija.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Boris Banović, poznati hrvatski dizajner predstavio najnoviju kolekciju na BFW-u”


« Plesni teatar Gospođe nastupa u Madlenianumu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook