Bonatti podrška Svetskom mesecu borbe protiv raka dojke

dana Oct31 2016

I ove godine Bonatti je pokrenuo humanu inicijativu kako bi podsetio sve dame na važnost brige o svom zdravlju i telu. U saradnji sa članicama Udruženja žena obolelih i lečenih od raka dojke “Budimo Zajedno” i prvim restoranom sirove hrane u Beogradu “Zdravo Živo”, u tri Bonatti radnje u Beogradu je organizovano savetovanje o značaju prevencije i ranog otkrivanja.

Mnoge poznate ličnosti su došle da podrže dame koje su se susrele sa ovom bolešću, između ostalih Milica Dabović, Bojan Marović, Dr Iggy i Tanja Stojmenović, Ivan Papić, Marina Kotevski, Tijana Stojisavljević, Dunja Style, Jelena Petković Stem 011, Milica Fajgelj i mnogi drugi. U vidu podrške, u Bonatti radnjama širom Srbije spremili smo -30% popusta na modele brushaltera koji su pogodni i udobni i za dame koje se bore sa ovom bolešću.

  

Predsednica Udruženja žena obolelih i lečenih od

raka dojke Budimo Zajedno – Jasmina Lukić i Irina iz Zdravo Živo raw food & juice bar

Kapiten ženske košarkaške Reprezentacije Srbije Milica Dabović


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle | tagovi: , , , , , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bonatti podrška Svetskom mesecu borbe protiv raka dojke”


« Kome je Sara JO bila srećne ruke?

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook