Bojana Jovetić predstavlja kolekciju za proleće-leto 2018

dana Apr30 2018

Modna dizajnerka Bojana Jovetić, predstavlja kolekciju za proleće-leto 2018, za koju nam ujedno predstavlja i editorijal. Inspirisana nekim prošlim vremenima i modom šezdesetih godina dvadesetog veka, Bojana bira i posebnu lokaciju za snimanje ovog zaista posebnog editorijala, a to je čuveni Titov Plavi voz, kao idealan ambijent za njene najnovije kreacije.

Istražujući istoriju mode, Bojana se ovoga puta zadržala u modi šezdesetih godina, koje su joj poslužile kao glavna inspiracija za ovu kolekciju. Klasični krojevi do sada su bili Bojanina glavna karakteristika, pa tako i ovoga puta nije odustala od nekih vanvremenskih modela, koji nisu strogo trendi komadi. Kolekcija je inspirisana i posevećena damama koje vole klasiku, ali znaju i uživaju da je kombinuju sa onim što je aktuelno, damama koje uvek izgledaju zanosno i ostavljaju snažan utisak.

Boje koje je dizanerka birala za ovu sezonu, pored crne i bele, su grimizna crvena i nijanse tamno zelene boje.Dezeni sa crno-belim tufnama, kao apsolutni trend ove sezone, kod Bojaninih modela su totalno u stilu šezedestih, primenjeni na gotovo svim odevnim komadima – od haljina preko pantalona, do suknji, sakoa i ešarpi.

Od detalja u ovoj kolekciji dominantni su zlatni dugmići sa logom Bojane Jovetić, koji daju dozu elegancije svim modelima na kojima se nalaze. I ovoga puta Bojana Jovetić koristi izuzetno kvalitetne materijale – od svile, preko štofa, hurema, američkog satena, krep žoržeta do najfinijeg pamuka. U ovoj kolekciji dame mogu pronaći veliki izbor različitih odevnih komada: suknje, haljine, pantalone, sakoe, topove, bluze…

Tim koji je radio na editorijalu:
Fotograf: Dušan Petrović
Stilista: Vanja Pantin
Šminka: Ena Jović
Frizura: Aleksandar Gligorijevski
Video: Lazar Balaban
Modeli: Katarina Filipović Ašik, Višnja Filipović, Sonja Pavlica, Ivana Bataković, Ana Radivojević, Nataša Đurović

Kolekcija Bojane Jovetić biće dostupna već od 3. maja u njenom ateljeu u ulici Trešnjinog cveta 5.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bojana Jovetić predstavlja kolekciju za proleće-leto 2018”


« Partizan poražen u Novom Sadu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook