Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov ponovo na sceni Kolarca

dana Jun24 2015

Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov, koji su u februaru prvi put nastupili zajedno, na nezaboravnom koncertu u Kolarčevoj zadužbini, najavljuju još jedan koncert za 10. oktobar 2015. na istom mestu.

01 Vasil i Bojan Z-Kolarac Foto Mi a Milenkovi
Vasil i Bojan u Kolarčevoj zadužbini

Za svoj drugi nastup na Kolarcu, Bojan i Vasil pripremaju nešto drugačiji repertoar, koji će svakako i ovoga puta biti sastavljen od njihovih autorskih kompozicija i poznatih dela moderne muzike.

Dobra saradnja sa producentima Rahmanijem i Ucetom se nastavila tokom godine, tako da će nas i ovoga puta obradovati delom posvećenom ekeltronskoj muzici, ali ovoga puta oni neće biti jedini gosti na koncertu.

Pored beogradske, ovaj duo obradovaće i novosadsku publiku, i to samo dan posle koncerta u Kolarcu – 11. oktobra, u Sinagogi.

Bojan i Vasil spadaju u grupu domaćih jazz muzičara, koji su postavili standarde mešanja modernog jazz jezika sa balkanskim muzičkim nasleđem, obojica imaju bogate i uspešne karijere, brojne autorske albume i nagrade, kao i saradnju sa najvećim imenima jazz i moderne muzike.

Ulaznice po ceni od 1.100 i 1.400 dinara su već u prodaji na blagajni Kolarca.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov ponovo na sceni Kolarca”


« Southern Soul Festival 2015

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook