Blogomanija – regionalna konferencija posvećena blogerima

dana Dec4 2012

Regionalna konferencija posvećena blogu i blogerima – Blogomanija održava se od 7. do 9. decembra u hotelu “Falkensteiner” na Staroj planini.

Blogomanija će okupiti najpopularnije blogere iz čitavog regiona, kao i veliki broj posetilaca koji prate i poštuju njihov rad ili tek žele da stupe u blogerske vode. Do sada se prijavilo preko 500 učesnika i interesovanje raste svaki dan. Među prijavljenima su se našli predstavnici velikih kompanija i mnoga poznata imena regionalne internet zajednice.

Tema prve Blogomanije je uticaj blogova i društvenih mreža na društveni i politički život u Srbiji i regionu. Program uključuje dinamične panel diskusije, kratka i efikasna predavanja i radionice. U diskusijama će preko pedeset predavača govoriti o stanju u blogosferi, perspektivama bloganja i drugim popularnim temama vezanim za blogove. Posetioci konferencije će naučiti kako da postave i održavaju blog, kako da pišu tako da ih posetioci rado i često čitaju, kao i kako da zarade od bloga.

Organizatori ističu da je cilj Blogomanije uspostavljanje komunikacije između regionalne zajednice blogera, kompanija i države, kao i dijaloga između online i offline medija. Ideja je da se na jednom mestu okupe svi sadašnji i budući blogeri kako bi razmenili i stekli nova saznanja o ovom sve moćnijem medijskom kanalu. Krajnji cilj Blogomanije je da se blog prikaže kao moćno sredstvo informisanja, kritike, kontrole i javne rasprave.

Naravno, nisu zaboravljene ni pauze za razgovor i provod. Prve večeri goste dočekuje #Kafanizacija, a u subotu veče posetioce će zabavljati Beogradski Akustični Orkestar.

Prijavljivanje je besplatno do samog početka konferencije. Program, spisak učesnika i ostale informacije nalaze se na stranici www.blogomanija.me. Da bi se dodatno podstakla interakcija na sajtu je moguće postaviti pitanje nekom od predavača, a nakon konferencije će biti postavljen youtube snimak sa njihovim odgovorima.

Učesnici i organizatori imaju velika očekivanja od prve Blogomanije, a njihova euforija je dodatno opravdana, kako brojem prijavljenih, tako i brojem renomiranih predavača koji su pristali da svoja znanja iz blogosfere podele se okupljenima na konferenciji.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Blogomanija – regionalna konferencija posvećena blogerima”


« Promocija albuma To je to, Sandi Cenov

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook