Biljke i moda

dana Jan21 2013

Prošlog decembra firma Fashion Company održala je prazničnu žurku za svoje zaposlene na splavu Play u Beogradu. Firma je organizovala kreativnu korporativnu proslavu na temu urbanog brenda Replay pozivajući sve prisutne da uživaju i iskuse povezanost mode i prirode. Stoga su pozvali Vitaverde da ozeleni prostor i atmosferu, a ubrzo je došao trenutak da se instalira originalna dekoracija za ovu posebnu priliku.

Tačno naspram Simbioze, vertikalne bašte koja već ulepšava ovaj splav, Vitaverde je kreirala ekskluzivnu zelenu zavesu, jednodnevnu vertikalnu baštu. Ova izuzetna zavesa ručno je pletena od hiljade različitih zelenih listova i belog cveća. Na proslavi je takođe bila priređena celovečernja modna revija gde su upravo biljke nosile autentičnu REPLAY odeću i aksesoare. Biljke koje se odmaraju u torbama na stolovima, biljke koje vire iz cipela i rastu iz visećih farmerki i košulja iznad bara… Zaista impresivna scena!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Biljke i moda”


« Intervju: Francesca Giorgetti, glavni koordinator Vogue Gioiello

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook