Bibhu Mohapatra, proleće/leto 2013

dana Feb19 2013

Dizajner Bibhu Mohapatra rođen je u Indiji. Interesovanje prema modi pokazao je još u ranom djetinjstvu kada je sestri dizajnirao odjeću. Inspiraciju za svoje modele našao je u raskošnim indijskim tkaninama, žarkim bojama i svemu ostalom u čemu se ogleda Indija. Bibhu je odrastao uz prirodne materijale i ručni rad, jer to je oduvijek bio porodični posao. Za svoje modele dobio je prestižne svjetske nagrade i plasirao se među vrhunske dizajnere današnjice. Dame iz visokog društva su lude za njegovim modelima, među kojima se nalazi i prva dama Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obama.

Na ovogodišnjem Fashion Weeku u Londonu Bibhu je predstavio svoju kolekciju proljeće/ljeto 2013. U ovoj kolekciji, kao i u prethodnim, zastupljeni su ručni rad i vez, te print po kom je ovaj dizajner postao prepoznatljiv.

Photo credit: vogue.it


Elmedina Tirić
je Srednjoškolka kojoj moda predstavlja mnogo. Kako to u svom malom gradu ne može iskazati, okrenula se virtualnom svetu. Autor je bloga "Neki novi klinci". Romantičarka, ali ne i patetična. Povučena, ali samouverena. Ponekad sarkastična. Ono što su drugima sitnice, njoj predstavlja celi svet. | na twitter-u | facebook-u | tema: london fashion week, modne revije | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Bibhu Mohapatra, proleće/leto 2013”


« Sanremo 2013. final look

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook