Beyonce za H&M

dana Apr17 2013

Sa početkom Mrs Carter World Tour turneje, možemo videti i komade odeće u kojima se Beyonce  slikala za letnju kampanju kuće H&M. Pomislili biste da joj je cena sa popularnošću porasla i da bi, zahvaljujući svojoj velikoj popularnosti, ova diva trebalo da sarađuje sa “high class” brendovima, ali to ipak nije njen stil.

Angažovani fotografi, Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, izjavili su da je  fotografisanje ove dive na Bahamima bilo jako zabavno, dok su komadi odeće dizajnirani po ukusu ove dive, tako da će svi obožavaoci moći ovoga leta da nose bikini koji se može naći i u garderoberu same Beyonce.

Osim promotivne kampanje u vidu fotografija, biće snimljen i video spot u kom će biti promovisana njena nova pesma Standing On The Sun”ali će realizacija ovog plana verovatno morati malo da sačeka, s obzirom da je ova diva 15.4.2013. počela svoju popularnu turneju, i to baš nastupom u Beogradu.

                      Photo credit: www.vogue.co.uk


Sofija Daćevac
je ambiciozna, radoznala, tvrdoglava, i mnogima teško „varljiva“. Voli da eksperimentiše sa stilovima ali kada mnogo zaluta, vraća se svojim korenima – jednostavnoj eleganciji. Voli da da lični pečat stvarima koje koristi i poseduje, jer smatra da je jedna u milion i da kao takva ne sme da ostane nezapažena. Voli da pije dobru kafu i uči jezike, putuje čim ugrabi priliku za to i pored velikog broja cipela ne poseduje patike. | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Beyonce za H&M”


« 8. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook